Libro L'enigma de l'habitació 622 – Joël Dicker

Libro L'enigma de l'habitació 622 – Joël Dicker
Autor:Joël Dicker
Editorial:Penguin Random House Grupo Editorial España
Fecha de Publicación:2020-06-03
Leer
Sinopsis del libro L'enigma de l'habitació 622 – Joël Dicker
Torna el «petit príncep de la novel·la negra, el nen consentit de la indústria literària» (GQ), ara també com a protagonista: el nou thriller de Joël Dicker és la seva novel·la més personal. Més de 8.000.000 de lectors són #AddictesaDicker Guanyador del Premi Goncourt des Lycéens, del Gran Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa, del Premi Lire, del Premi Qué Leer i del Premi San Clemente. Una nit de desembre, un cadàver reposa al terra de l'habitació 622 del Palace de Verbier, un hotel de luxe situat als Alps suïssos. La investigació policial no es tancarà mai i el pas del temps farà que moltes persones oblidin el que va passar. Alguns anys després, a principis de l'estiu, l'escriptor Joël Dicker arriba a l'hotel per passar-hi les vacances i recuperar-se d'una ruptura sentimental. Poc s'imagina que acabarà investigant l'antic crim que amaga l'habitació del costat de la seva. I no ho farà tot sol: la Scarlett, la bella hoste aspirant a novel·lista de l'habitació contigua, l'acompanyarà en aquesta recerca mentre, al seu torn, intentarà descobrir la clau per escriure un bon llibre. ¿Què va passar a l'habitació 622 del Palace de Verbier? És la gran pregunta d'aquest thriller diabòlic, construït amb la precisió d'un rellotge suís. Joël Dicker ens porta per fi al seu país natal per narrar-nos una investigació policial en què es barregen un triangle amorós, jocs de poder, traïcions i rancúnies en una Suïssa no tan tranquil·la com semblava, on la veritat és molt diferent de tot el que hagueu pogut imaginar. La crítica ha dit... «Una veu napoleònica que no escriu, sinó que boxeja.» Laura Fernández, El Cultural d' El Mundo «El seu secret: l'elaboració de trames que creen addicció i que s'allunyen del best-seller convencional. [...] Un creador hàbil d'ambients i d'intrigues vertiginosos, amb constants girs i en què no hi ha ni un sol minut per al descans.» Beatriz Martínez, El Periódico de Catalunya «Compte: estigueu preparats, que l'efecte Dicker també us pot atrapar a vosaltres, lectors poc amants dels best-seller, i ho farà per sempre.» Susana Santaolalla, El Ojo Crítico «Un fenomen planetari.» Babelia «L'irritant jove prodigi.» The New York Times «Un talent innat per explicar històries.» Daniel Fopiani, Zenda «El petit príncep de la novel·la negra [...]. El nen consentit de la indústria literària, el tipus amb bona presència que estava destinat a revolucionar el thriller contemporani.» Jesús Merino López, GQ
Ver Curso

Redacción creativa publicitaria

Conoce los pilares principales que debes considerar para la redacción de textos creativos y crea a un buen titular publicitario.

Ver Curso

El arte de la escritura con Majo Moirón

Aprende online los ejercicios para mejorar la escritura, cómo desarrollar un personaje, creación de cuentos, ejemplos de narrativas y más.

Ver Curso

Copywriting en redes sociales

Crea conexiones poderosas entre marcas y personas a través de tus palabras: Domina el Copywriting en redes sociales.

Libros recomendados

Libro Pretty Girls – Karin SlaughterPretty Girls
Libro Victim Without a Face – Stefan AhnhemVictim Without a Face
Libro La pobre señorita Finch – Wilkie CollinsLa pobre señorita Finch
Libro Conduce rápido – Diego AmeixeirasConduce rápido